Искаме да се прекрати войната. Искаме мир, сваляне на оръжието,

...
 Искаме да се прекрати войната. Искаме мир, сваляне на оръжието,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Вярвам, че ще има кабинет, защото е ключово за България

 Open photo

 

" Искаме да се приключи войната. Искаме мир, събаряне на оръжието, реализиране на спокойно решение, невъвличане на България във войната. "

 

Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка с позицията на партията по войната в Украйна.

 

В Европа се чува звук за намаляване на глобите, уточни Нинова. И напомни, че се приказва за режим на тока, за ограничаване за използването на топла вода.

Най-важното е България, това да прекараме народа си през зимата, обърна внимание водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова напомни, че Българска социалистическа партия е за таван на цените. Според нея тази мярка не е антипазарна, а е работеща.

 

Изземване на свръхпечалбите на енергийните сдружения и справедливото им преразпределение, е друга мярка, предлагана от левицата.

 

Общини, учебни заведения, църкви, детски градини да се върнат на контролирания пазар на ток, е друго предложение на Българска социалистическа партия.

 

Повишаване на минималната заплата - 500 хиляди българи работят на минимална заплата, уточни още Корнелия Нинова, изброявайки ограниченията за справяне с рецесията, предлагани от левицата.

 

Преизчисляването на пенсиите е друга мярка, предлагана от левицата. Започва да ме тормози служебният кабинет - ние оставихме цялостна хазна, бе безапелационна Корнелия Нинова. Тя подлага на критика служебното държавно управление, че е пренасочило два милиарда за пенсии за бойни самолети.

 

Вярвам, че ще има кабинет, тъй като е основно за България, бе безапелационна Корнелия Нинова.

 

Очаквайте детайлности! 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР